top of page
ChielKookt-Embleem-01.png
Het verhaal achter Chiel Kookt

Als klein jongetje stond ik vaak mee te kijken en hielp in de keuken bij mijn moeder en opa en wist al snel dat ik kok wilde worden en mensen wilde laten genieten van de lekkerste maaltijden. Zo stond ik als 13-jarige al mijn eigen verjaardags-menu te koken. 

 

Na de middelbare school maakte ik de keuze voor de hotelschool in Amersfoort en volgde daar de horeca-management opleiding. Deze keuze maakte ik omdat ik het hele vak wilde verkennen en leren verstaan. Door het volgen van diverse stages en bijbanen in de horeca wist ik het zeker: ik word gelukkig van mooie gerechten en gastvrijheid!

 

De horeca heb ik altijd ontzettend leuk gevonden, maar had toch het gevoel dat ik iets miste en wilde graag op een andere manier van betekenis zijn.
Zo maakte ik de switch van de drukke horeca naar een baan vol betekenis als gastvrije chef-kok in de zorg. De waardering en het persoonlijk contact met de bewoners van de Oude pastorie heb ik als heel mooi ervaren. 

 

Met de kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan, wil ik nu met Chiel Kookt van betekenis zijn voor een breder publiek. 
Onder de ouderen in Huizen ervaren we een hoop eenzaamheid en bestaat een grote hulpvraag rondom de maaltijd. Chiel Kookt lost dit op, met onze persoonlijke bezorgservice en dagverse maaltijden. 

 

Want zeg nou zelf... Iedereen heeft recht op lekker eten!


Bekijk snel ons week-menu en plaats uw bestelling 

    -CHIEl-

 

ChielKooktHR-5-8109.jpg
bottom of page